Kategorie

Polityka prywatności

Dane osobowe przekazane w trakcie rejestracji są przetwarzane przez GoMarket.pl z siedzibą w Legionowie przy ul. Handlowej 4 wpisany do rejestru przedsiębiorców przez Prezydenta Miasta Legionowo będącym administratorem danych osobowych przekazanych przez Użytkowników serwisu zgodnie z art. 23 ust.1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. Nr 133, poz. 883).

Dane osobowe przetwarzane są w celu:
1. Założenia konta Użytkownika oraz realizacji zamówienia.
2. Przekazywanie drogą elektroniczną ofert marketingowych oraz informacji handlowych przez GoMarket.pl, jeżeli Użytkownik wyrazi na to zgodę.

Podane danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne, jednak brak zgody na ich przetwarzanie może skutkować niemożliwością wykonania usługi na rzecz klienta drogą elektroniczną za pośrednictwem serwisu.

Użytkownik, który przekazał GoMarket.pl swoje dane osobowe ma prawo do ich wglądu, prawo żądania aktualizacji oraz prawo żądania ich usunięcia. Użytkownik może zwrócić się do GoMarket.pl z żądaniem usunięcia lub aktualizacji przekazanych danych, przez wysłanie maila na dane@gomarket.pl

Monitoring wizyjny
W celu zapewnienia bezpieczeństwa osób i mienia, Administrator stosuje monitoring wizyjny oraz kontroluje wstęp do lokali i na teren zarządzany przez Administratora. W szczególności monitoring wizyjny jest wykorzystywany w salonach Administratora. Zebrane w ten sposób dane nie są wykorzystywane dla żadnych innych celów.

Dane osobowe w postaci nagrań z monitoringu oraz dane zbierane w rejestrze wejść i wyjść są przetwarzane w celu zapewnienia bezpieczeństwa i porządku na terenie obiektu oraz ewentualnie w celu obrony lub dochodzenia roszczeń. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest uzasadniony interes Administratora (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) polegający na zapewnieniu bezpieczeństwa mienia Administratora oraz ochrony jego praw.

Gomarket FB
Napisz do nas:

Sklep
wysylka@gomarket.pl

Dział sprzedaży hurtowej
hurt@gomarket.com.pl
Zadzwoń do nas:

Sklep
+48 22 839-20-24, 774-50-26, 500-067-929
nie możesz się dodzwonić napisz e-maila wraz z numerem tel - oddzwonimy
wysylka@gomarket.pl

Dział sprzedaży hurtowej
+48 517-956-028
Newsletter